publicaties

behalve nieuwsbrieven, ook brochures en een krant
De stichting geeft een aantal keer per jaar een digitale “Nieuwsflits” uit. Door de stichting zijn diverse artikelen geschreven, die onder andere werden geplaatst in “&Holland”, het online magazine van de provincie NH. De stichting heeft ook drukwerk uitgegeven. Drie opiniebladen (brochures) met de naam “Wij hebben de dennen nodig” werden gedrukt en uitgegeven en onze krant “DennenAppèl” werd in december 2017 huis-aan-huis verspreid in de gemeente Bergen (NH). De stichting leverde twee tekstbijdragen aan het literaire boek van Uitgeverij Conserve “Hier is zon, zee en zand – van Nicolaas Beets tot Adriaan van Dis”.

alles is beschikbaar
U kunt onze brochures en onze krant inzien door op de cursief getypte tekst onder de voorpagina van de betreffende publicatie te klikken. Van een aantal publicaties is op aanvraag nog een gedrukt exemplaar beschikbaar.

Nieuwsflits november 2018  (klik hier)

Nieuwsflits december 2018 (klik hier)

Brochures (klik op het cursieve nummer onder de voorpagina)

nummer 1                                               nummer 2