publicaties

de Duinstichting heeft al heel wat gepubliceerd

behalve nieuwsbrieven, ook brochures, nota’s en een krant
De stichting geeft een aantal keer per jaar een digitale “Nieuwsflits” uit. Door de stichting zijn diverse artikelen geschreven, die onder andere werden geplaatst in “&Holland”, het online magazine van de provincie NH. De stichting heeft ook drukwerk uitgegeven. Drie opiniebladen (brochures) met de naam “Wij hebben de dennen nodig” werden gedrukt en uitgegeven en onze krant “DennenAppèl” werd in december 2017 huis-aan-huis verspreid in de gemeente Bergen (NH). Onze bestuursleden Joke Volkers en Jan Engelbregt leverden tekstbijdragen aan het literaire boek van Uitgeverij Conserve “Hier is zon, zee en zand – van Nicolaas Beets tot Adriaan van Dis”.

alles is beschikbaar
U kunt onze brochures en onze krant inzien door op de aangegeven cursief getypte tekst bij de betreffende publicatie te klikken. Van een aantal publicaties is op aanvraag nog een gedrukt exemplaar beschikbaar.

Als ondersteuning en toelichting van ons burgerinitiatief hebben we onderstaande 3 nota’s opgesteld.
Aanbiedingsnota, voor Provinciale Staten, 29 november 2019 (klik hier)
Aanvullingsnota, voor Commissie Natuur, Landbouw en Gezondheid, 13 januari 2020 (klik hier)
De Puntjes op de i, voor Provinciale Staten, 3 maart 2020 (klik hier)

De 5 uitgaven van onze Nieuwsflits:
Nieuwsflits mei 2019 (klik hier)
Nieuwsflits februari 2019 (klik hier)
Nieuwsflits december 2018 (klik hier)
Nieuwsflits november 2018 (klik hier)

Door ons uitgegeven Brochures
(klik op het cursieve nummer onder de voorpagina)

nummer 1                                               nummer 2

En tenslotte onze huis-aan-huis verspreide krant: